Zračna luka Osijek i njemačka zrakoplovna kompanija Eurowings objavljuju prodaju zrakoplovnih karata za liniju Osijek – Stuttgart po promotivnoj cijeni od 29,99 eura. Prodaja karta po navedenoj cijeni bit će u razdoblju od 1. do 5. ožujka 2017. a putovanje se može realizirati u svibnju za relaciju Stuttgart-Osijek odnosno u srpnju za relaciju Osijek-Stuttgart. Zrakoplovne karte već su u prodaji na web stranici eurowings.com te u Putničkoj agenciji Zračne luke Osijek (Trg Ante Starčevića-pothodnik). Navedena linija kreće s prometovanjem od 7. svibnja 2017. godine.

Eurowings će iz Osijeka za Stuttgart prometovati dva puta tjedno sa zrakoplovima Airbus A319, utorkom i srijedom (ovisno o sezonalnosti), te nedjeljom. K tome, Eurowings će Osijek i Stuttgart povezivati tijekom cijele godine, a ne samo tijekom ljetnog reda letenja. Sve navedeno je jamac povećanog broja putnika koji su nam svima značajni i kojima treba pružiti što kvalitetniju uslugu.

Ono što je važno za istaknuti je kako se ovim letom naši putnici mogu transferirati prema drugim europskim destinacijama tj. prema Beču, Rimu, Amsterdamu, Hannoveru, Hamburgu i Berlinu po vrlo povoljnim cijenama koje se kreću od 79,99 eura do 99,99 eura ovisno o željenoj destinaciji.

– Vjerujemo da će otvaranjem zračne linije Stuttgart-Osijek biti zadovoljni ne samo 150 tisuća ljudi koji su porijeklom iz Hrvatske, a žive u pokrajini Baden-Wuerttemberg, nego i putnici koji će ovu liniju koristiti za poslovna i turistička putovanja s obzirom na veliku mogućnost konektiranja. Naime, kroz aerodrom u Stuttgartu, prošle je godine prošlo 10,5 milijuna putnika. Posebno nam je drago što je kompanija Eurowings vodila računa i o konekcijama iz Stuttgarta prema ostalim destinacijama u Njemačkoj i Europi po izuzetno povoljnim cijenama za putnike iz Osijeka. I na kraju, dobra flota zrakoplova kompanije Eurowings i iznimna profesionalnost njihovih posada jamče našim putnicima pravi užitak letenja – navodi Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek.