Sljedeći vikend povratna karta – 95 €

Danas (nedjelja, 23. kolovoza) u 13.30 sati po lokalnom vremenu, sa Zračne luke Osijek, poletio je putnički zrakoplov Boeing 737-300, u vlasništvu tvrtke Maleth-Aero, na povratnoj liniji Osijek – Frankfurt – Osijek. Time je radom započeo više puta najavljivani projekt pokretanja putničkih zrakoplovnih linija iz Osijeka ka nekoliko njemačkih destinacija u organizaciji tvrtke Sea Air.
Prema za sada poznatim podacima, zrakoplov će povratno iz Osijeka za Frankfurt, letjeti u subotu, 29. kolovoza, te u utorak i petak 1. i 4. rujna. Kako najavljuje Nando Kos, direktor Sea Aira, za sada planiraju organizirati dva leta tjedno za Frankfurt, dok će putnici za Stuttgart imati besplatan prijevoz Inter City vlakom od zračne luke u Frankfurtu do središta Stuttgarta. Za Munchen je u planu krajem rujna, početak organizacije charter letova.

– Zadovoljan sam što je s naše zračne luke, nakon više iscrpljujućih odgoda, Sea Air napokon započeo prometovanje ka njemačkim destinacijama. Naravno, sada je potreban kontinuitet u održavanjutih linija kako bi se vratilo povjerenje u ovu tvrtku za koju se nadamo da će iskoristiti potencijal regije.

Također, želim najaviti kako Zračna luka Osijek i Sea Air, proslavljajući pokretanje ove značajne zračne linije časte sve putnike koji planirajuletjeti za Frankfurt u subotu, 29. kolovoza i vratiti se u utorak 1. rujna, sa sniženim cijenom povratne karte u iznosu od 95 eura. Karte po ovoj cijeni mogu se kupiti samo u putničkoj agenciji Zračne luke Osijek u hotelu Waldinger ili na šalterima za prodaju karata na zračnoj luci – izjavio je Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek.