Zračna luka Osijek i ovoga je prosinca organizirala pravi doček Djeda Mraza na osječkom aerodromu. Točno po redu letenja, zrakoplov Djeda Mraza pristao je na stajanku zračne luke gdje ga je oduševljeno dočekalo više stotina djece i njihovih roditelja. Nakon što je najnestrpljivijima na stajanci podijelio slatkiše, razdragana kolona uputila se k putničkom terminalu gdje su se na pokretnoj traci za prtljagu, nizali mnogi šareni darovi.

Napeto iščekivanje kada će ih Djed Mraz pozvati i podijeliti darove, ugodnijima su učinile pjesme članova HPD Lipa. Fotografiranje u krilu Djeda Mraza, puno smijeha i veselja uz poneki neizbježni plač, potrajalo je do ranog poslijepodneva kada je Djed Mraz odletio svojim zrakoplovom kako bi uveselio neku drugu djecu.

– Zadovoljan sam što smo i ove godine pokazali kako je ova naša tradicionalna manifestacija privukla mnoštvo osječke djece. Drago mi je, također, što su i drugi pošli našim primjerom, pa se slični dočeci Djeda Mraza ili svetog Nikole priređuju u Varaždinu, na Braču ili u Opatiji gdje je Djed Mraz stigao padobranom. Zahvaljujem i kolegama iz Aerokluba Borovo na tehničkoj podršci. Vidimo se u sličnom raspoloženju i sljedećeg prosinca – poručio je Domagoj Marinić, direktor Zračne luke Osijek.


 

dm_1 dm_3 dm_4
dm_5
dm_6
dm_7 dm 8dm_9