U povodu početka rada u Osijeku zrakoplovna tvrtka Sea Air nudi paket dobrodošlice – Za samo 111 € osigurajte si povratni let između Osijeka i tri atraktivne njemačke destinacije.
Zračna luka Osijek od 29. lipnja najavljuje nove međunarodne putničke linije iz Osijeka za München, Frankfurt i Stuttgart.
Zrakoplovima Boeing B737-500, kapaciteta 132 putnika, zrakoplovna tvrtka Sea Air, svakoga će dana u tjednu (od ponedjeljka do nedjelje) iz Osijeka za München i Frankfurt organizirati povratni let.

GDJE I KAMO LETIMO
Na liniji za München polazak iz Osijeka je svakodnevno u 7:00 sati s dolaskom na aerodrom München (Flughafen München Franz Josef Strauß) u 8:25 sati. Polazak iz Münchena je u 9:25, a dolazak u Osijek je u 10:40 sati.
Za Frankfurt je svakodnevni polazak iz Osijeka u 11:40 sati s dolaskom u 13:40 sati na vodeći njemački i jedan od najvećih europskih aerodroma (Flughafen Frankfurt am Main). Povratak iz Frankfurta je u 14:35 sati s dolaskom u Osijek u 16:25 sati.
Zrakoplovi tvrtke Sea Air iz Osijeka za Stuttgart će letjeti tri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom) s polaskom iz Osijeka u 17:35 sati te s dolaskom u Stuttgart (Flughafen Stuttgart-Echterdingen). Povratak iz Stuttgarta je u 19:50 sati s dolaskom u Osijek u 21:05 sati.

POPUST DOBRODOŠLICE
Tim povodom, nova osječka putnička zrakoplovna tvrtka – Sea Air – objavljuje početak prodaje prvih 10.000 povratnih karata iz Osijeka za München, Frankfurt i Stuttgart.
Uz ovaj poseban popust dobrodošlice, letite za samo 111 € (uključeni svi troškovi za povratni let u neku od naznačenih destinacija).
Rezervirajte već sada svoju povratnu kartu i platite samo 111 €!

KAKO DO POVOLJNE ZRAKOPLOVNE KARTE
Svoju kartu kupite online na internetskoj stranici www.sea-air.hr i u brojnim drugim putničkim agencijama na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske ili u prodajnom uredu Sea Air-a.
Sretan put želi vam Sea Air i Zračna luka Osijek!