Izgrađujemo prepoznatljiv i pozitivan brand tvtke

Na suvremenom tržištu, posebice u rastućem sektoru usluga, stalno se pojavljuju novi izazovi u sve izraženijim konkurentskim uvjetima s kojima se tvrtke i djelatnici moraju uspješno suočavati.

Marketing Zračne luke Osijek bavi se primjenom koncepcije marketinga na tržištu prometnih usluga, definira distribuciju, strategije, politiku cijena te unapređuje kvalitetu promocije i komunikacije. 

Ostvarenje poslovnih ciljeva i tržišna pozicija tvrtke u konkurentskom okruženju te uspjeh čitavog gospodarstva regije ovisiti će o kvalitetnoj realizaciji marketinških ciljeva.

Oglašavanje

Doživljaju zračnog putovanja ništa ne može konkurirati.

Zračna luka Osijek je pravo mjesto za putovanja, mjesto na kojem se isprepleću putevi poslovnih ljudi, turista, avanturista…

Oglašavanje u našoj tvrtki omogućiti će da Vaše promotivne aktivnosti budu zapažene, a Vaše promotivne poruke “polete” diljem Lijepe naše i svijeta.

Nudimo Vam različite oblike i vrste medija za oglašavanje, sve kako biste svoju poruku prenijeli na Vama najprihvatljiviji način.

  • Billboard-i
  • Svjetleći display-i
  • Reklamni natpisi
  • Promotivna i izložbena mjesta

Organizirani posjeti djece

Velika nam je želja da se “veliki” i “mali” upoznaju s Zračnom lukom Osijek.

Kroz edukativni program posjeta, sa zadovoljstvom ćemo Vam objasniti ulogu i značaj zračnog prometa, upoznati Vas s zračnim lukama u Republici Hrvatskoj s posebnim naglaskom na djelatnosti, smještaj, opremu, djelatnike i pomoćne službe u Zračnoj luci Osijek. U okviru obilaska biti ćete u mogućnosti posjetiti pristanišnu zgradu, cargo terminal, vatrogasnu postrojbu i meteorološku stanicu.

Radujemo se Vašem dolasku!

Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate:

Krunoslav Perić

Voditelj Odjela marketinga