Zračna luka Osijek i ovoga prosinca organizira pravi doček Djeda Mraza. Neposredno uoči Božića, u subotu 19. prosinca, Djed Mraz će sletjeti na osječki aerodrom i darivati okupljenu djecu.

Dolazak Djeda Mraza u osječku Zračnu luku se očekuje u subotu, 19. prosinca 2015. godine u prijepodnevnim satima, a okupljanje u putničkom terminalu počinje u 10.30 sati.

Pozivamo zainteresirane roditelje da dolazak i sudjelovanje u ovom atraktivnom događanju, prijave i rezerviraju u Zračnoj luci Osijek na telefon 514-402

kako bi mogli uskladiti darivanje djece.

Željene darove osiguravaju roditelji.

Budući da je broj mjesta u putničkoj zgradi osječkog aerodroma ograničen, pozivamo roditelje da što prije rezerviraju mjesto za sebe i svoje mališane.

Ali, to nije sve! Ove godine Zračna luka Osijek priprema i posebno iznenađenje za djecu koja se dodatno potrude i pošalju crtež na temu zračne luke ili aviona.

Djeca starosti do 14 godina, koja žele biti nagrađena panoramskim letom iznad Osijeka, trebaju na adresu Zračne luke Osijek (Zračna luka Osijek d.o.o., Vukovarska ulica 67, Klisa 31207) poslati svoj crtež koji može biti napravljen u bilo kojoj tehnici na papiru formata A4. Posebno tročlano povjerenstvo djelatnika Zračne luke Osijek odabrat će dvadeset najzanimljivijih crteža čiji će autori biti nagrađeni panoramskim letom u avionu Djeda Mraza uz pokroviteljstvo tvrtke SeaAir.

Molimo roditelje da prilikom slanja dječjeg crteža obavezno navedu kontakt telefon kako bi na vrijeme bili informirani o svim detaljima organizacije leta. U konkurenciju za nagradu ulaze crteži koji na adresu Zračne luke Osijek stignu do 15 sati u srijedu 16. prosinca 2015. godine.

Svi pristigli crteži bit će izloženi u prostoru Galerije Aerodrom u putničkom dijelu Zračne luke.

dm2-2014

dm3-2014