Cijena

Cijena po osobi:
Cijena aranžmana po osobi u 1/2 sobi, hotel Bara 3* : 890,00 kn
Cijena aranžmana po osobi u 1/2 sobi, hotel  Bara Junior 2* : 770,00 kn

Broj dana / noćenja

3 dana / 2 noćenja

Način putovanja

Putovanje autobusom iz Vinkovaca iz centra grada u 05:30. Polazak autobusom iz Osijeka ispred trgovačkog centra Billa (Trpimirova ulica-Sjenjak) u 06:30.

Broj dana / noćenja

 31.12.2015. – 02.01.2016.

Program putovanja

1. dan, četvrtak

Polazak iz Vinkovaca u 5,30 iz centra grada, a iz Osijeka ispred Bille (Trpimirova-Sjenjak) u 6,30. Vožnja preko Szekszarda, Paksa do Budimpešte. Po dolasku odlazak do Citadele, pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne prekrasne mostove Kraća vožnja do budimskog Kraljevskog dvorca. Šetnja uz dvorac do Ribarske utvrda i crkve kralja Matijaša… Slobodno vrijeme za kavu i kolače u jednoj od poznatih slastičarnica na Budimu. Smještaj u hotel. Priprema za doček Nove godine. Odlazak do pješačke zone Vaci ulice, šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i trga Vörösmarty Ter gdje možete sudjelovati u proslavi.

2. dan, petak

Kasni doručak. Nastavak razgleda grada, obilazak Pešte autobusom i pješice: Trg Heroja, Andrassy bulevar, Opera, Crkva sv. Stjepana, Parlament… Šetnja središtem grada do poznate slastičarnice Gerbaud i trga Vörösmarty Ter. Slobodno vrijeme. Predlažemo vožnju brodom po Dunavu uz prekrasno osvijetljene spomenike i mostove (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, subota

Doručak. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za kavu, šetnju ili shopping. Predlažemo posjet zološkom vrtu ili nekom od muzeja. Polazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Povratak u Osijek se očekuje u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje

  • autobusni prijevoz, 2 noćenja s doručkom u odabranom hotelu, izleti i razgledi prema programu, pratitelja, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

NAČINI I MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

  • Gotovina
  • Karticama (jednokratno)
  • Uplatom na žiro račun ili internet bankarstvom
  • Obročno plaćanje karticama (American i Diners do 6 rata, PBZ Master, Visa i Maestro do 3 rate)

*Prilikom rezervacije potrebna minimalna akontacija od 30%, ostatak najkasnije 3 tjedna prije polaska na putovanje.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za muzeje i galerije te objekte koje će se eventualno posjetiti.

DOPLATE PREMA ŽELJI:

Jednokrevetna soba 395 kn, vožnja brodom po Dunavu 75 kn, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza  (2.75%) 75 kn.

Putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, paket osiguranja (putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja).

PUTNO OSIGURANJE: Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja (uz doplatu). Moguće ga je zaključiti u agenciji isključivo pri sklapanju ugovora o putovanju i pri uplati prvog obroka/akontacije. Ostali uvjeti osiguranja definirani su uvjetima osiguravajućeg društva.

OSTALI UVJETI: Opći uvjeti putovanja su sastavni dio ovog putovanja i možete ih dobiti u našoj agenciji.

*Za putovanje je potrebno min. 35 putnika.

Putnička agencija “Zračna luka Osijek”

Kako biste lakše odabrali i na najljepši način započeli svoj odmor ili putovanje, kontaktirajte nas ili posjetite u našoj poslovnici.

Adresa: Županijska 8, 31000 Osijek
(Hotel Waldinger)

Tel: +385 31 284611

E-mail: agencija@osijek-airport.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak 08:00 – 20:00
Subotom i nedjeljom ZATVORENO