Cijena

Cijena po osobi:
990,00 kn po osobi

Broj dana / noćenja

3 dana / 2 noćenja

Način putovanja

Putovanje autobusom iz Vinkovaca iz centra grada u 04:45. Polazak autobusom iz Osijeka ispred trgovačkog centra Billa (Trpimirova ulica-Sjenjak) u 05:45.

Polasci / dolasci

 30.12.2015. – 01.01.2016.

Program putovanja

1. dan, srijeda

Polazak iz Vinkovaca u 4,45 iz centra grada, a iz Osijeka ispred Bille (Trpimirova-Sjenjak) u 5,45. Vožnja kroz Mađarsku, Slovačku s kraćim usputnim stajanjima. Dolazak u Bratislavu oko podnevna. Odlazak do Dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se za lijepog vremena vide tri države: Austrija (3 km jugozapadno), Mađarska (13 km južno), te naravno, Slovačka. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Navečer preporučamo odlazak na zajedničku večeru u tradicionalni slovački pub. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, četvrtak

Doručak. Nastavak razgleda gradskih znamenitosti: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, najistaknutija gotička građevina iz 14. stoljeća, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište… Slobodno vrijeme. Priprema za doček Nove godine. Navečer zajednički odlazak na slavlje dočeka Nove godine na ulicma i trgovima Bratislave.

3. dan, petak

Kasni doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do Budimpešte. Kraći razgled grada: Trg Heroja, Andrassy bulevar, Crkva sv. Stjepana, Opera, Parlament… Predlažemo vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Polazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Povratak u Osijek se očekuje u večernjim satima.

Cijena aranžmana uključuje

  • autobusni prijevoz, 2 noćenja s doručkom u hotelu Park Inn 4*, izleti i razgledi prema programu, pratitelja, troškove organizacije i rezervacije, jamčevinu i osiguranje od odgovornosti.

NAČINI I MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

  • Gotovina
  • Karticama (jednokratno)
  • Uplatom na žiro račun ili internet bankarstvom
  • Obročno plaćanje karticama (American i Diners do 6 rata, PBZ Master, Visa i Maestro do 3 rate)

*Prilikom rezervacije potrebna minimalna akontacija od 30%, ostatak najkasnije 3 tjedna prije polaska na putovanje.

DOPLATE PREMA ŽELJI:

jednokrevetna soba 480 kn, putno zdravstveno osiguranje 30 kn i osiguranje od otkaza 2.75% od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn.)

Putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu, paket osiguranja (putno zdravstveno osiguranje + osiguranje od otkaza putovanja).

DOPLATE NA LICU MJESTA: ulaznica na toranj UFO 5 €, večara u pubu 10 €, vožnja brodom po Dunavu 10 € (min. 15 prijavljenih osoba, prijave u agenciji).

PUTNO OSIGURANJE: Sukladno Zakonu o pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja (uz doplatu). Moguće ga je zaključiti u agenciji isključivo pri sklapanju ugovora o putovanju i pri uplati prvog obroka/akontacije. Ostali uvjeti osiguranja definirani su uvjetima osiguravajućeg društva.

OSTALI UVJETI: Opći uvjeti putovanja su sastavni dio ovog putovanja i možete ih dobiti u našoj agenciji.

Napomena: hotel nema trokrevetne sobe.

*Za putovanje je potrebno min. 35 putnika.

Putnička agencija “Zračna luka Osijek”

Kako biste lakše odabrali i na najljepši način započeli svoj odmor ili putovanje, kontaktirajte nas ili posjetite u našoj poslovnici.

Adresa: Županijska 8, 31000 Osijek
(Hotel Waldinger)

Tel: +385 31 284611

E-mail: agencija@osijek-airport.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak 08:00 – 20:00
Subotom i nedjeljom ZATVORENO