Cijena po osobi

820 kn

Broj dana / noćenja

3 dana / 2 noćenja

Način putovanja

autobusom iz

Osijeka / Vukovara / Vinkovaca / Đakova

Polazak / dolazak

od 09. do 11.12.2016.

od 16. do 18.12.2016.

Program putovanja

0. dan: POLAZAK/VUKOVAR-VINKOVCI-ĐAKOVO-OSIJEK - PRAG

Polazak u kasnijim večernjim satima, prema niže navedenom rasporedu. Vožnja u pravcu Češke.

1. dan: PRAG

Dolazak u PRAG u prijepodnevnim satima. Po dolasku najprije vrijeme za jutarnju kavu, a zatim razgled grada: ŽIDOVSKA ČETVRT, MALOSTRANSKE NAMESTY, VALCAVSKE NAMESTY… U poslijepodnevnim satima smještaj u hotel. Odmor, a zatim za sve zainteresirane predlažemo odlazak javnim prijevozom do VACLAVSKIH NAMESTI i uživanje u božićnom ugođaju: posjetite bezbrojne štandove, pogledajte prekrasno uređene trgovine i naravno, popijte čašu odličnog češkog piva! Noćenje.

2. dan: PRAG

Doručak. Nastavak razgleda grada u pratnji stručnog vodiča: HRADČANI, KATEDRALA SV. VITA, MALA STRANA, ZLATNA ULICA, CRKVA SV. NIKOLE, NERUDINA ULICA, KARLOV MOST… Poslijepodne slobodno za osobne sadržaje. Uživajte u predbožićnom ugođaju, kuhanom vinu, kobasicama i raznim slasticama. Predlažemo fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi kako biste grad doživjeli i iz vodene perspektive. Uživajte u pogledu na Zlatni grad! Noćenje.

3. dan: PRAG - BRATISLAVA - POVRATAK/OSIJEK-ĐAKOVO-VINKOVCI-VUKOVAR

Doručak. Napuštanje hotela i pripreme za povratak. Vožnja u pravcu Bratislave, šetnja gradom i slobodno vrijeme. Nastavak putovanja u pravcu Hrvatske. Povratak se predviđa u kasnijim večernjim satima.

Važne napomene:

Popust za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju je 20%
Cijena aranžmana uključuje: Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji, smještaj u hotelu *** na bazi noćenja s doručkom (sobe 1/2 i 1/3), sve razglede prema programu, stručno vodstvo za razgled grada i pratitelja grupe, osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine, organizaciju i rezervaciju putovanja

Polasci (08. i 15.12.2016.):
Vukovar: 20:45 sati – autobusni kolodvor
Vinkovci: 21:15 sati – parkiralište Kauflanda
Đakovo: 22:00 sata – parkiralište, novi DVD
Osijek: 22:45 sati – parkiralište Bille, Sjenjak

Doplate u agenciji: jednokrevetna soba 200 kn, zdravstveno osiguranje osiguranje od otkaza 2,75 – 3,2 % (individualna/obiteljska) od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn),

Fakultativno: Ulaznica za HRADČANE cca 12 Eura (uključuje Zlatnu ulicu, katedralu i crkvu sv. Jurja, a plaća se na licu mjesta )
Vožnja brodom po Vltavi iznosi 75 kn, prijave u agenciji (min. 30 osoba).
Međunarodno dragovoljno zdravstveno osiguranje iznosi 35,00 kn.

Mogućnosti plaćanja: akontacija 30%, ostatak aranžmana do puta, gotovina, bankovna doznaka, kartice jednokratno Visa, MasterCard, Maestro, American Express i Diners Club, kartice na rate American Express i Diners Club od 2 do 6 rata, kartice Maestro, Master i Visa kartica PBZ banke do 3 rate

Za ostale uvjete vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA ODGOVORNOG ORGANIZATORA koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane.
Odgovorni organizato: Orion Tours d.o.o.

Izračun je rađen na osnovi 45 putnika.U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORION TOURS zadržava pravo promjene cijene. u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavjestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Pogledajte kako izgleda Prag u vrijeme Adventa!

Putnička agencija “Zračna luka Osijek”

Kako biste lakše odabrali i na najljepši način započeli svoj odmor ili putovanje, kontaktirajte nas ili posjetite u našoj poslovnici u osječkom pothodniku – Trg A.Starčevića bb.

Tel: +385 31 284611 | agencija@osijek-airport.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 08 – 20
Subotom: 08 – 12