PADOVA - VERONA - VENECIJA - BOŽIĆNO SELO BUSSOLENGO - GARDALAND

09.-11.12.2016.

3 dana / 2 noćenja

Program putovanja:

0. dan: POLAZAK/VUKOVAR-OSIJEK-ĐAKOVO-SLAVONSKI BROD-ZAGREB - PADOVA

Polazak u kasnijim večernjim satima, prema niže navedenom rasporedu. Vožnja u pravcu Italije.

1. dan: PADOVA - VERONA

Dolazak do PADOVE. Razgled dvije najveće znamenitosti grada – TRG PRATO DELLA VALLE i BAZILIKA SV. ANTUNA. Slobodno vrijeme za kavu i uživanje u jednom od tipičnih talijanskih kafića, smještenih uz sam trg. Nastavak putovanja u pravcu VERONE. Razgled grada: ARENA, PIAZZA DEI SIGNORI, PIAZZA DELLA ERBE, JULIJINA KUĆA i njezin poznati balkon ispod kojeg je Romeo šaputao najljepše riječi svojoj voljenoj ženi… Nakon razgleda slobodno vrijeme. Osjetite adventsko ozračje jednog od naromantičnijih talijanskih gradova, posjetite božićni sajam i uživajte u adventskom ozračju. U kasnijim poslijepodnevnim satima odlazak iz Verone i smještaj u hotel*** u okolici. Noćenje.

2. dan: BOŽIĆNO SELO U BUSSOLENGU - GARDALAND MAGIC WINTER

Doručak. Pripremite se za pravu božićnu čaroliju! Nakon doručka odlazak u BOŽIĆNO SELO U BUSSOLENGU koje je napravljeno prije 17 godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Cijela postava sela se prostire na površini od 7.000 m2. Šetajte se kroz tematske prostorije božićnog sela, upoznajte vilenjake, svijet patuljaka, pošaljite pismo Djedu Mrazu u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume, i uživajte u predivnoj rapsodiji svjetala, ukrasa, mirisa i božićnih pjesama. Predviđeno je dvosatno zadržavanje u Božićnom selu. Ostatak dana provesti ćemo zemlji čarolije i snove – zabavnu parku GARDALAND koji je povodom Božića i zimskih praznika ukrašen u najljepšem mogućem zimsko-božićnom ruhu, te je cijeli park tematski prilagođen najljepšem dobu u godini. Budimo dio Gardaland Magic Winter čarolije! Nakon ovog pravog božićnog dana, povratak u naš lijepi hotel na zasluženi odmor i ugodan san.

NAPOMENA: Ukoliko netko ne želi posjet Gardalandu, vodič će dati dodatne upute kako ispuniti dan. Moguć je duži ostanak u Bussolengu ili boravak u Veroni.

3. dan: VENECIJA - POVRATAK/ZAGREB-SL.BROD-ĐAKOVO-OSIJEK-VUKOVAR

Doručak. Napuštanje hotela i pripreme za povratak. Vožnja u pravcu VENECIJE – saznajmo kako grad na vodi živi u adventsko vrijeme! Odlazak vaporettom i obilazak grada s pratiteljem putovanja: trg Sv. Marka, Rialto, kanal Grande, Duždeva palača… Slobodno vrijeme za uživanje u venecijanskom božićnom ugođaju ili romantičnoj vožnji gondolom. Povratak prema Hrvatskoj. Dolazak kućama je predviđen u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 1.150 kn

Popust za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju je 20%
Cijena aranžmana uključuje: Prijevoz turističkim autobusom na opisanoj relaciji, smještaj u hotelu *** na bazi 2 noćenja s doručkom, troškove svih cestarina, parkinga i vinjeta za ulaske u gradove, sve razglede prema programu, stručno vodstvo za razgled grada i pratitelja grupe, osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine, organizaciju i rezervaciju putovanja

Polazak je 08.12.2016. u večernjim satima
Doplate u agenciji: jednokrevetna soba 260 kn, zdravstveno osiguranje osiguranje od otkaza 2,75 – 3,2 % (individualna/obiteljska) od ukupne cijene aranžmana (min. premija 50 kn), Ulaznica za Gardaland iznosi 220,00 kn (grupna ulaznica, prijave prilikom rezervacije)
Međunarodno dragovoljno zdravstveno osiguranje iznosi 35,00 kn.

Doplate na licu mjesta: vožnja vaporettom u Veneciji iznosi 10 EUR

Mogućnosti plaćanja: akontacija 30%, ostatak aranžmana do puta, gotovina, bankovna doznaka, kartice jednokratno Visa, MasterCard, Maestro, American Express i Diners Club, kartice na rate American Express i Diners Club od 2 do 6 rata, kartice Maestro, Master i Visa kartica PBZ banke do 3 rate
Za ostale uvjete vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA ODGOVORNOG ORGANIZATORA koji su sastavni dio programa za turističke aranžmane.
Odgovorni organizato: Orion Tours d.o.o.

Izračun je rađen na osnovi 45 putnika.U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, turistička agencija ORION TOURS zadržava pravo promjene cijene. u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavjestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Pogledajte kako izgleda Bussolengo u vrijeme Adventa!

Putnička agencija “Zračna luka Osijek”

Kako biste lakše odabrali i na najljepši način započeli svoj odmor ili putovanje, kontaktirajte nas ili posjetite u našoj poslovnici u osječkom pothodniku – Trg A.Starčevića bb.

Tel: +385 31 284611 | agencija@osijek-airport.hr

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 08 – 20
Subotom: 08 – 12